Tour of Norway 2017 - lørdag 20. Mai

Publisert 5/3/2017 av Birger Patrick

Som tidligere år er en av etappene lagt med målgang i Sarpsborg. Sluttrunden de benytter i år er den samme som sist år, det vil si en lengre runde som går fra sentrum, via Borg storsenter, rundt Hannestad, Tunejordet og tilbake til sentrum. Har du lyst til å bli med SSK på arrangere?

Nytt av i år er at syklistene kommer rett opp fra Fredrikstad på vestsiden (RV109) og over Rolvsøy bro, knekker så til venstre opp mot Hannestad og inn i runden. Etter første målpassering skal rytterne ut på ytterligere to runder.

I samband med dette stiller Sarpsborg SK igjen med vakter og vi har som målsetning å gjøre en like god jobb som de tidligere årene. Rittet har planlagt målgang rundt 17:30 – 18:00 (fremmøte 15:30) og vi trenger inntil 75 vakter denne dagen og håper at du stiller opp.

Som sist år satser vi på å sette opp teltet vårt på plassen foran rådhuset og fyre opp grillen. De som stiller som vakt, og deres familie, vil da kunne få seg en matbit før, under og etter rittet.

Meld fra så snart som mulig om du kan stille opp til Peter Trede, e-post: peterg.trede@gmail.com eller SMS til 957 09 716.

Hilsen Peter

Some descriptionSome descriptionSome descriptionundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

Umbraco CMS fra MarkedsPartner