Sykkelrally 25. mars - kick off for 2017

Publisert 2/16/2017 av Birger Patrick

SSK arrangerer et annerledes treningsritt lørdag 25. mars i Kalnesskogen. Her er fokus på det sosiale, gøy og mestring - og litt kniving om å få en gjev tittel som rittets klatre-, enduro- eller XC-konge/dronning!

Vi setter opp klubbteltet og fyrer grillen!

Det vil bli pølser, drikke og kaffe. For at vi skal ha en idé om hvor mye som må handles, ønsker vi at folk melder seg på vårt Facebook-arrangement.

Vi "konkurrerer" i tre fartsetapper, alle mellom 500-1000m lange:

"Klatrekongen"Se Strava-segment ›

Dette er opp den velkjente grusbakken nord i Kalnesskogen. Segmentet er 300m langt, med 38m klatring. 

"XC/Cross-country": Se Strava-segment ›

Utgangspunkt på den lille plassen før grusbakken. Begynner rett inn i skogen, og følger "ny", småkupert eller flat sti/singletrack i ca 400m før den kommer ut i bunnen av gul løpe-løype/SSK rundbane. Deretter opp grusen tilbake til start. Totalt 800m. Denne stien er stort sett morsom og enkel flytsti, med noen små utfordringer. Den har blitt døpt "Flintstones" - og det ligger da i navnet at dette er moro - her bør alle prøve!

Enduro: Se Strava-segment ›

Start ved varden på Galteryggen. Begynner med et lite dropp, og bortoversti, før det går nedover. Leken singletrack med noen mindre dropp/hopp, deretter rask flytsti svakt nedover gjennom skogen, og ut på grusplassen. Ingen skummel sti, men ønsker du å kjøre hardt her bør du ha erfaring.

 

Alle etappene befinner seg innenfor et lite område nord i Kalnesskogen, og vil være merket start, underveis, og mål.

Man kan velge selv om man vil være med på ingen, noen eller alle etapper. Etappene kjøres med enkeltstart, og kan kjøres så mange ganger man vil frem til kl 15.

 

Tidtaging med Strava-app og GPS

Alle som ønsker å delta i "konkurransen" må bruke Strava. Dette kan gjøres enten ved å installere den som app på din mobiltelefon, eller om du laster opp øktene fra din sykkel-GPS. Alle forsøkene må være lastet opp til Strava innen kl 15 hvis du vil være med på resultatlista. Det kjøres ikke med startnummer.
Vi tar ut resultater for dagen - så alle som har kjørt segmentene samme dag er i prinsipp med på lista.

Mer om Strava kan du lese her.

Om du ønsker å sykle, men blåser i tid og plassering er det selvfølgelig også lov! Tilskuere er velkommen til å heie!

Dette er et lavterskel treningsritt/testritt, og vi vil derfor ikke ha vakter ute i løypa. Deltakere er med på eget ansvar. Vi gjentar: Dette er ikke et "seriøst" ritt - men for lek og moro! Må ikke tas for alvorlig.

Vi jobber med å få tak i premier - antall avhengig av deltakere.

Løyper som passer alle - og er åpen for alle

Dette arrangementet passer alle typer ryttere - landevei, terreng, sti, ungdom, jenter...men anbefales kjørt på terrengsykkel. Er du skikkelig tøff går det også på Cyclocross.

Man må ikke være medlem av SSK for å delta.

 

Meld deg på vårt Facebook-arrangement her

Oppmøtested & base:
Nord i Kalnesskogen. Google-kart

Tidspunkt:

Kjernetiden er 12-15, men kom gjerne tidligere, og hold gjerne på lenger! 
Vi sjekker Strava-tider kl 15, og har en liten og uhøytidlig premieutdeling.
Alle tider satt fra 00:01-15:00 vil telle.

Parkering:

For dere som kommer med bil, så er det ikke parkering på stedet - men det er ikke lange veien å trille fra mange mulige p-plasser. Vi anbefaler ikke å parkere på sykehuset, da blir du fattig. Ellers er det bare å bruke hodet slik at du ikke parkerer i veien for noen...

Er du ikke lokalkjent, ta gjerne kontakt på Facebook.

Pris:

Kr. 0,-

Turfolk:

Vis hensyn til turfolket i området - er det fint vær, blir det liv. Vi skal alltid sette ned farten, smile, hilse, og slippe forbi på en trivelig måte. 

Some descriptionSome descriptionSome descriptionundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

Umbraco CMS fra MarkedsPartner