Sykkeljentenes kick-off 22. april

Publisert 3/16/2017 av Therese Patrick

Dagene blir lysere og lysere, vei og skog tørrere og tørrere. Noen har nok allerede tatt en tur eller mange på tohjulingen, andre venter på at gradestokken skal vise bittelitt mer plussgrader. Uansett, lørdag den 22. april er det ingen tvil - det er tid for jentegruppas Kick-off og sesongstart!

Vi møtes på Esso-stasjonen i Borregaardsbakken kl 11.00 og sykler en runde i nærområdet. Og om ikke tiden eller sykkelkondisen strekker til så er det er selvsagt mulig å hoppe av underveis. Om det er tvil om veien hjem, så blir selvsagt en av oss med. Tempoet er rolig, alle skal med.

Ta med litt mat (og drikke) så du ikke går "tom" underveis. Turen vil vare et par timer eller mer, det kommer helt an på vær og føre. Vi holder oss på asfalt og grus, så det blir ingen store utfordringer og crux denne dagen (det tar vi igjen senere i sesongen:)).

På kvelden går vi ut og spiser på Sarpen kl 19.00. Klubben spanderer middagen, men drikke betaler vi hver for oss. Det er flott om du gir beskjed om du kommer, så vi vet hvor mange stoler vi skal holde av. Vi håper mange har lyst til å blir med oss, det bruker å være et godt oppmøte og en veldig trivelig tur!

PS: Du trenger ikke å være med på syklingen for å bli med ut og spise, og omvendt.  

Vårklem fra Lise, Marianne, Helene & Therese

Some descriptionSome descriptionSome descriptionundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

Umbraco CMS fra MarkedsPartner