Spinning og Basis trening ved SATS vinter 16/17

Publisert 10/26/2016 av Birger Patrick

Sarpsborg Sykleklubb har inngått en avtale med SATS, som gir alle medlemmer en mulighet til å trene gratis, to dager i uken. Vi har derfor gleden av å ønske dere velkommen til nok en høst/vinter med trening her på SATS Sarpsborg.

I tillegg til de tradisjonelle sykkeltimene har vi nå utvidet tilbudet med basistrening på tirsdager kl 19.00. Jeg håper dere ønsker å prioriter denne treningen da dette kanskje er det viktigste dere gjør av grunntreing i vinterhalvåret.

Treningen vil være enkle å være med på, og det kreves ingen forkunnskaper for å delta på dette. Det vil bli lagt opp alternative øvelser, slik at uansett om du trener styrke regelmessig eller om du trenger å komme i gang vil du få effekt av treningen. Dere vil jobbe i basestasjoner med tidsintervaller, du bestemmer derfor tempo og antal repetisjoner selv.

Det vil være fokus på å styrke kjerne-og beinmusklatur. Treneren deres heter Anette Frøyland, og er selv en hobbysyklist.

Treningstidene vil være som følger:

  • Tirsdag kl 1900 - Basis styrketrening (ca 60 min)
  • Torsdag kl 1900 - Sykkel (ca 75 min)

Oppstart uke 44 (neste uke)

Med dette håper vi å se mange av dere førstkommende uke, og ønsker å utfordre dere på å bli med på trening- det blir garantert bra!

Når du ankommer SATS, er det bare å fortelle at du skal trene med Sarpsborg Sykleklubb.

Med Hilsen

Kjetil Johansen
Leder Sarpsborg Sykleklubb

Anita Meldalen
senterleder SATS Sarpsborg

Some descriptionSome descriptionSome descriptionundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

Umbraco CMS fra MarkedsPartner