← Jentegruppa Mer

Nyheter jentegruppa

Sosialt og moro med tohjulingen - på jentens premisser!

Jentegruppas Kick-Off 16. april!

Therese Patrick 3/31/2016

Jentegruppa starter sykkelsesongen med vår populære Kick-Off lørdag 16. april. Vi møtes på dagen for å sykle en tur sammen til Fredrikstadmarka. Etter en tur hjemom for å bytte ut sykkeltøy med noe "mer presentabelt" møtes vi igjen på en restaurant i byen!

Les mer ›

Jentetur til Skeikampen 18.-20. september

Therese Patrick 9/4/2015

Årets sykkel- og hyttetur for jentegruppa går til Skeikampen den 18. - 19. september. Området er kjent for å ha et fantastisk sykkelterreng, så om du ikke har meldt deg på allerede så er det fortsatt ledige plasser!

Les mer ›

Treningsforbud i Hennesrittløypa - samt noen tips!

Birger Patrick 5/29/2015

Dagen for Hennesrittet nærmer seg, og værgudene er ikke på vår side om dagen. Vi ber derfor om at det ikke trenes i løypene frem til rittdagen. Det gjør at forholdene blir best mulig for alle!

Les mer ›

Merk deg disse datoene, jenter!

Therese Patrick 4/7/2015

Noen av klubbens medlemmer er på Mallorca på racer, andre har tilbakelagt mil i flott påskevær i hjemlige trakter. Noen av oss har kanskje ikke engang tatt vårsjekken, men felles for oss alle er at vi gleder oss til sykkelsesongen! Her er noen datoer du bør sette av i kalenderen din. 

Les mer ›

Kick-off for sykkeljentene 18. april

Therese Patrick 3/16/2015

Dagene blir lysere og lysere og forholdene for tohjulingen blir bare bedre og bedre! Mange har kanskje syklet hele vinterhalvåret med hodelykt, vintertøy og piggdekk. Andre har nok lengtet etter at sykkelsesongen omsider er her igjen! Uansett, la oss møtes til jentegruppas kick-off lørdag den 18. april

Gå ikke glipp av jentenes kick-off! >> ›

Lyst til å fikse selv?

admin 4/29/2014

Hva med et testosteronfritt mekkekurs – bare for oss jenter? Ja, helt fritt blir det jo ikke, for det er Petter i Sykkelsporten Sarpsborg som har bedt oss inn til mekkekurs!

Les mer ›

Oppstart trening for jentegruppa 8. april

admin 4/2/2014

Jentegruppe setter igang allerede neste tirsdag!

Les mer ›

Kick-off for jentegruppa 5. og 6. april

admin 3/28/2014

Phøbe og jeg var veldig spente når vi i vinter satte av helgen i uke 14. til oppstart jentegruppa, men nå ser det jo ut til at våren er her allerede, så vi krysser fingre for fint sykkelvær denne helgen.

Les mer ›

Hennesrittet 2013

admin 3/13/2014

Vi hadde ikke fullt så mange av våre jenter på Hennesrittet i år, men de som var der gjorde til gjengjeld sakene sine bra!

Les mer ›

Hennesrittet 2014

admin 3/13/2014

Hei jenter, skal vi mobilisere på hjemmebane for å få vandrepokalen for Hennesrittet tilbake til byen der den hører hjemme?

Les mer ›

Some descriptionSome descriptionSome descriptionundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

Umbraco CMS fra MarkedsPartner